BESLENME

Okulumuzda yemek hizmetleri anlaşmalı özel firma BCC Toplu Yemek Üretim Hizmetleri AŞ tarafından verilmektedir. Ancak öğrencilerimizin sağlıklı, dengeli ve hijyenik beslenmelerinin kontrolünü sağlamak amacıyla ,Okul Aile Birliği Başkanı ve öğretmenlerimizden oluşan "Yemekhaneyi Denetleme Komisyonu" ortak bir çalışma yürütmektedir. Yemek hizmetlerinin verilmesi öncesinde ve esnasında periyodik olarak denetimler gerçekleştirilir, görülen aksaklıkların giderilmesinin yanı sıra bu hizmetlerin her gün daha da geliştirilmesi amacıyla üretici firmaya gerekli uyarı ve önerileri iletilir, gerekli düzenlemelerin yapılması sağlanır.

İş sağlığı ve Güvenliği Uzmanı eşliğinde ayda bir denetlenen yemekhane, aynı zamanda özel firmanın kendi sağladığı dış denetçiler tarafından da yine ayda bir olacak şekilde denetlenmektedir.

Aylık yemek menüsü Avrupa standartlarında yemek hizmeti veren BCC Toplu Yemek Üretim Hizmetleri A.Ş ' nin alanında uzman ve tecrübeli ekibi tarafından öğrencilerin günlük sağlıklı beslenme ihtiyaçları doğrultusunda yapılır, Menü Komisyonu’nun onayı alındıktan sonra uygulamaya konulur.

B1  B2