ULAŞIM

Öğrencilerimizin okula ulaşımı Reisler Nakliyat Turizm İnşaat Temizlik Ve Organizasyon Hiz. Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır.

Öğrencilerimize okula geliş ve gidişlerinde güvenli ve kaliteli yolculuk anlayışını benimsemiş servis personeli hizmet verir. Tüm servis araçlarında, özel eğitim almış bir sürücü ve bir hostes bulunur. Öğretim yılı başında serviste mevcut öğrencilerin veli adı ve telefon numaralarının bulunduğu listeler servis sorumlusu şoför ve/veya refakatçiye, servis görevlilerinin iletişim bilgileri de velilere bildirilmektedir.

Servis iletişim bilgilerine okulumuz web sayfasında velilerimiz için (öğrenci servisi) kısmından ulaşım sağlayabilirsiniz.