HABERLER

24 Kasım Öğretmenler Gün kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Kutlamalarımız önce öğretmen - öğrenci turnuvalarıyla başladı, devamında kutlama programı gerçekleşti. Program kapsamında şiirler ve şarkıların yanı sıra öğretmenlerimizin çocukluk fotoğrafları ve en çok kullandıkları kelimelerin sunumları ilgiyle izlendi. Öğretmenlerimiz adına LÖSEV'e yardımda bulunan ve yine bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Okul Aile Birliğimiz, plaketlerini Ortaokul ve Lise Müdürümüz Sayın Burhan DÜLGER'e takdim ettiler.Törenimizin sonunda onur konuğu olarak aramızda bulunan emekli öğretmenler Mustafa BEŞGEN, Melike KAZAZ, Ünsaç HASANÇEBİ, Ahmet BELDÜZ duygu ve düşüncelerini öğrencilerimizle paylaştılar. Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün izinde gerçekleştirilen etkinliklerden kesitler sizlerle.