eTwinning Projesi “Prejudice Virus”

eTwinning Projesi “EQUALITY S/HE-ROES”
29 Haziran 2021
LGS ‘DE BÜYÜK BAŞARI
2 Temmuz 2021

Ocak ayında, okulumuzun ortaklığında, İngilizce öğretmenimiz Burçin Öztürk tarafından yürütülen “Prejudice Virus” isimli eTwinning projemiz beş aylık bir süre sonunda bitti. Süreç içerisinde toplumsal ve bireysel ön yargıları ile yüzleşip bu konuda farkındalıklarını artıran öğrencilerimizin emekleri katılım sertifikaları ile ödüllendirildi. Öğrencilerimiz sertifikalarını, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Zeynep Çiçek ve Lise Müdür Yardımcısı Samet Demir eşliğinde, Lise ve Ortaokul Müdürümüz M. Turgut Kibar’ın elinden teslim aldı. Edindikleri farkındalıkları ve tecrübeleri hayatlarında bir yol gösterici olarak kullanmalarını temenni eder, kendilerine bundan sonraki eğitim süreçlerinde de başarılar dileriz.