TETUF 19’DA SON GÜNDEN ARDA KALANLAR
10 Aralık 2019
Okulumuzda Atatürk ve Dış Politika, Atatürk ve İslam Konulu Söyleşiler Gerçekleştirildi.
23 Aralık 2019

TED Trabzon Koleji MUN kulübü öğrencileri 27 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında dört gün süren TEDAMUN konferansına katıldılar. İstanbul’da bulunan TED Atakent Koleji tarafından düzenlenen konferansta tartışmaları İngilizce sürdüren 21 öğrencimiz çeşitli komitelerde farklı ülkeleri temsil ederek global sorunlara çözüm ürettiler. Konferansa katılan öğrencilerimiz açık fikirli, dünya barışı ve kardeşliğine dair fikir üretebilen geleceğin liderleri olma yolunda bir adım daha atmış oldular.
Öğrencilerimizden Ata Yağız Topaloğlu ve Zeynep Gül konferanstan ‘Outstanding Delegate’ (En Seçkin Delege) ödülü ile dönerken, öğrencimiz Nilsu Ayhan’da ‘Honourable Mention’ (Mansiyon) ödülünü aldı. Konferansa katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.