TED TRABZON KOLEJİ ÖZEL ANADOLU LİSESİ VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TED TRABZON KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU VELİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
1 Ekim 2021
TED Trabzon Koleji İlkokul Müdürü F. Burcu Gülsoy, Uzman Psikolog Arzu Güneş, İdari müdür Seza Melek ve Ayşegül Mangan tarafından TED misyonundan hareketle hami okulumuza ziyaret düzenlenmiştir.
6 Ekim 2021

2021 – 2022 eğitim öğretim yılı lise veli toplantılarımızdan ilki gerçekleştirildi. 9, 10, 11 ve 12. sınıf velilerimize sınıflarında, sınıf öğretmenleri tarafından derslerin işlenişi, öğrenci davranışları, veli-öğrenci ilişkileri konularında geniş açıklamalarda bulunuldu.

12. sınıf öğrencilerimizin velilerine sınıf toplantılarına geçmeden önce YKS ile ilgili bir sunum yapıldı ve sunumda YKS sistemi velilerinize tanıtılırken, okulumuzun 12. sınıf öğrencileri için hazırladığımız YKS hazırlık planlaması paylaşıldı.

Veli toplantılarımıza katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.