Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Niyazi AKDAŞ Okulumuzun Eylül 2020 almaya hak kazandığı  “Okulum Temiz Belgesini” TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’den aldı.

EQUALITY S/HE-ROES eTwinning projesine start verildi.
12 Şubat 2021
Okul Aile Birliği Toplantısı
16 Şubat 2021
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Niyazi AKDAŞ, Proje Yürütme Kurulu Başkanlığını yaptığı Gazi Endüstri ve Teknik meslek Lisesi’nde düzenlenen bir törende, Okulumuzun Eylül 2020 almaya hak kazandığı  “Okulum Temiz Belgesini” TSE Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin’den aldı. TSE Başkanı Şahin, “ Eğitim öğretim süreçlerinin hijyenik ve sağlıklı şartlarda sürdürülmesi için atılan adımların yanı sıra, 9001 kalite standardının şartlarını sağlayarak eğitim ve buna bağlı hizmet performanslarının etkinliğinin güvence altına alması TED Trabzon Kolejinin vizyonunu ve farkını ortaya koymaktadır. Ülkemizde kurulduğunun ikinci senesinde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi almaya hak kazanan ilk eğitim kurumu olma özelliğini taşıyan okulunuzu çok merak ediyorum. Mümkün olan en yakın sürede Trabzon’a okulunuzu görmeye geleceğim” dedi.