1.Sınıflarımızın ve Ana sınıfı Öğrencilerimizin Öğretmenlerinin belirlenecek olduğu Kura Törenimiz gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YKS BAŞARILARI
5 Ağustos 2021
2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı TED Trabzon Koleji Özel Ortaokul Sene Başı Öğretmenler Kurulu toplantısı yapıldı.
26 Ağustos 2021

1.sınıflarımızın ve ana sınıfı öğrencilerimizin öğretmenlerinin belirlenecek olduğu kura törenimize tüm idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda yapıldı.
Oldukça heyecanlı bir ortamda gerçekleşen kura töreninde öğretmenlerimiz sınıflarını belirlemek için kura çekti. Kura çekimi sonrasında öğrencilerimiz ve velilerimiz öğretmenleri eşliğinde sınıflarına gitti. Öğrencilerimiz TED’e adım atmanın heyecanını ve mutluluğunu aileleri ve öğretmenleriyle paylaştılar.