Eco-Schools

Denizdeki kirliliğin asıl sebebi kıyılara bilinçsizce atılan çöplerdir. Eco Team kulübü olarak Trabzon Akçaabat sahilinde proje koordinatörleri Gülsüm Sünger ve Gülçin Yaprak Yıldırım rehberliğinde öğrencilerimiz sahilde kıyı temizliği yaptılar. Bu projedeki amacımız çevre temizliğine dikkat çekmek, geri dönüşümün önemini kavramak ve bilinçlenmektir. Daha temiz, daha güzel, daha sağlıklı bir dünya bırakmak için bizler şimdiden çok çalışıyoruz ve farkındayız. Peki ya sizler?

2021-2022 yılında ilkokul kademesinde görev yapan öğretmenimiz Gülsüm Sünger eTwinning “Yaşamım Su” projesi, lise kademesinde görev yapan kimya öğretmenimiz Ebru Ataş Yazıcı “Evde Kimya” adlı projesi ve İngilizce öğretmenimiz Leyla Döner Düğdü “Equality S/Heroes” adlı projesi ile eTwinning Ulusal ve Avrupa kalite etiketi almaya layık görülmüştür. Öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.