Kayıt Ücretleri

TED Trabzon Koleji 2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Ücretleri

AYLARA GÖRE PEŞİN ÖDEME LİSTESİ

• Denizbank Trabzon şubesinin, Doğu Karadeniz Özel Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin “9035-9928099-351” numaralı hesabına TR 1600 1340 0000 9928 0990 0001 IBAN numarasıyla bankadan, havale/eft ile veya Kredi Kartıyla TED Trabzon Koleji’nde ödeme yapılabilir.

AYLARA GÖRE TAKSİTLİ ÖDEME LİSTESİ

• Taksitli erken ödemelere; Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için belirlenen oranlar üzerinden %10’u peşinat, kalanı 9 taksit olacak şekilde indirim uygulanır.
  • KMH ile ödeme tercihinde; peşinatlar, Doğu Karadeniz Özel Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin, Denizbank Trabzon şubesindeki 9035-9928099-351 numaralı hesabına TR16 0013 4000 0099 2809 9000 01 IBAN ile yatırılmak suretiyle kalan taksitler için veli tarafından açılan kredili mevduat hesabına belirlenen vadelerde ödenir.
  • Kredi Kartıyla ödeme tercihinde ise TED Trabzon Kolejinde, Bonus özellikli kredi kartı ile muhasebeye ödeme yapılabilir.

AÇIKLAMALAR:

• Ücretlere KDV dâhildir (%8) .
  • Taksitli ödemeler en geç Mayıs 2022’de sonlanır.(Kredili mevduat ile ödeme yapanlar için)
  • Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED Trabzon Kolejinde okuyan kardeşlerden her birine öğrenim ücreti üzerinden varsa erken ödeme indirimi düşüldükten sonra %10 indirim uygulanır.
  • Mezun İndirimi: Anne veya babası TED mezunu olan ve TED Trabzon Kolejinde okuyan öğrencilere öğrenim ücreti üzerinden varsa erken ödeme indirimi düşüldükten sonra %5 indirim uygulanır.
  • Erken Ve Peşin Ödeme İndirimleri: Öğrenim ücreti üzerinden peşin ödemelerde, yukarıdaki tabloda belirlenen indirim uygulanır.
  • Özel Yetenek Bursu: TED Trabzon Kolejinde öğrenim gören/görecek olan öğrencilere, bilim, kültür, sanat ve spor alanındaki başarılarından dolayı Yönetim Kurulu kararınca uygun görülen oranda indirim uygulanır.
  • OYAK İndirimi: OYAK üyesi/çalışanlarının çocuklarına öğrenim ücreti üzerinden %5 indirim uygulanır .
  • Birden fazla indirime hak kazanan öğrenciler için, öğrencinin lehine olan oran uygulanır. Kardeş, mezun, personel ve başarı bursu indirimleri kendi aralarında; vade ile ilgili indirimler ayrı değerlendirir. Vade ile ilgili indirim hesaplandıktan sonra, kalan tutar üzerinden kardeş, mezun, personel ve başarı bursu indirimleri uygulanır.
  • Kitap, kıyafet ve servis ücretleri her yıl Eylül ayı başında belirlenir.
  • Kaynak kitaplar ve okul kıyafetleri TED Dükkândan temin edilir. Ders kitapları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilir ve okulumuzda öğrencilere dağıtılır.
  • Taksitli ödeme yapacak olan velilerimizin, İlgili bankada mutlaka kredili mevduat hesabı açtırmaları, sonrasında kredili mevduat hesabı kimin adına açılmışsa o kişinin okulumuzun muhasebe birimine uğraması ve ödeme planı yapılması gerekmektedir. POS cihazı ile yapılacak ödemelerde Bonus özellikli karta sahip olmaları gerekmektedir.
  • İndirimler öğrenim ücreti üzerinden yapılmakta olup yemek ücretinde indirim uygulanmamaktadır.
  • Öğrenim ve yemek ücreti ödendikten sonra kayıt sözleşmesinin oklumuzda imzalanmasıyla kayıt işlemi gerçekleşecektir.
  • Ödemelerde, Amerikan Ekspress kartı geçerli değildir.
Atatürk