Kayıt Ücretleri

TED TRABZON KOLEJİ 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT ÜCRETLERİ

AYLARA GÖRE PEŞİN ÖDEME LİSTESİ

• Denizbank Trabzon şubesinin, Doğu Karadeniz Özel Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin “9035-9928099-351” numaralı hesabına TR 1600 1340 0000 9928 0990 0001 IBAN numarasıyla Garanti Bankası Değirmendere şubesinin, Doğu Karadeniz Özel Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin “761-6294732” numaralı hesabına TR65 0006 2000 7610 0006 2947 32 IBAN numarasıyla bankadan, havale/eft ile veya Kredi Kartıyla TED Trabzon Koleji’nde ödeme yapılabilir.
  • Taksitli ödemeler; Şubat-Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları için belirlenen yemek dahil ücretler üzerinden %10’u peşinat, kalanı 9 taksit olacak şekilde gerçekleşir.KMH ile ödeme tercihinde; peşinatlar, Doğu Karadeniz Özel Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin, Denizbank Trabzon şubesindeki 9035-9928099-351 numaralı hesabına TR16 0013 4000 0099 2809 9000 01 IBAN ile yatırılmak suretiyle kalan taksitler için veli tarafından açılan kredili mevduat hesabına belirlenen vadelerde ödenir.

AÇIKLAMALAR:

• Aylara göre Peşin ödeme ve taksitli ödeme tablolarındaki ücretlere, yemek ücretleri ve %10 KDV dâhildir.
  • Taksitli ödemeler en geç Mayıs 2025’de sonlanır.
  • Peşin veya Taksitli Ödeme: Ödemelerde yukarıdaki tablolarda belirlenen ücretler uygulanır. Taksitli ödeme yapacak olan velilerimizin, Kredili Mevduat Hesabı (KMH) yöntemini tercih etmeleri durumunda, İlgili bankada mutlaka KMH açtırmaları, sonrasında KMH kimin adına açılmışsa o kişinin okulumuzun muhasebe birimine uğraması ve ödeme planı oluşturulması gerekmektedir. Kredi kartı ile yapılacak taksitli ödemelerde kullanılacak kartın ise Bonus özellikli olması gerekmektedir.
  • Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED Trabzon Kolejinde okuyan kardeşlerden her birine öğrenim ücreti üzerinden %10 indirim uygulanır.
  • Mezun İndirimi: Anne veya babası TED mezunu olan ve TED Trabzon Kolejinde okuyan öğrencilere öğrenim ücreti üzerinden %5 indirim uygulanır.
  • Özel Yetenek Bursu: TED Trabzon Kolejinde öğrenim gören/görecek olan öğrencilere, bilim, kültür, sanat ve spor alanındaki başarılarından dolayı Yönetim Kurulu kararınca uygun görülen oranda indirim uygulanır.
  • OYAK İndirimi: OYAK üyesi/çalışanlarının çocuklarına öğrenim ücreti üzerinden %5 indirim uygulanır.
  • Kardeş, mezun, personel ve başarı bursu indirimleri arasında birden fazla indirime hak kazanan öğrenciler için, öğrencinin lehine olan oran uygulanır.
  • İndirimler, öğrenim ücreti üzerinden yapılmakta olup yemek ücretinde indirim uygulanmamaktadır.
  • Kitap, kıyafet ve servis ücretleri her yıl Eylül ayı başında belirlenir.
  • 2024-2025 için ilan edilen ücretler “eğitim ve yemek ücreti”nden oluşmaktadır. Öğrencilerin katılacakları takviye kurs ve SKS (sanat-kültür-spor) çalışmaları, şehir dışı/ uluslararası programlar ve gezi ücretleri ile ulaşım (servis), kitap, kırtasiye ve okul kıyafeti giderleri eğitim ücretlerine dahil değildir. Eğitim ücretleri 5580 Sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu gereğince ilan olunur
  • Kaynak kitaplar ve okul kıyafetleri TED Dükkândan temin edilir. Ders kitapları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilir ve okulumuzda öğrencilere dağıtılır.
  • Öğrenim ve yemek ücreti ödendikten sonra kayıt sözleşmesinin oklumuzda imzalanmasıyla kesin kayıt işlemi gerçekleşecektir.
  • Ödemelerde, Amerikan Ekspress kartı geçerli değildir.