Kayıt Ücretleri

TED TRABZON KOLEJİ 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT ÜCRETLERİ

AYLARA GÖRE PEŞİN ÖDEME LİSTESİ

• Denizbank Trabzon şubesinin, Doğu Karadeniz Özel Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin “9035-9928099-351” numaralı hesabına TR 1600 1340 0000 9928 0990 0001 IBAN numarasıyla bankadan, havale/eft ile veya Kredi Kartıyla TED Trabzon Koleji’nde ödeme yapılabilir.

AYLARA GÖRE TAKSİTLİ ÖDEME LİSTESİ

AYLARA GÖRE TAKSİT ERTELEMELİ ÖDEME LİSTESİ

• Taksitli erken ödemelere; Şubat-Mart, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları için belirlenen oranlar üzerinden %10’u peşinat, kalanı 9 taksit olacak şekilde indirim uygulanır.
  • Taksit ertelemeli erken ödemelerde; Liste fiyatının %10 ‘u peşinat olarak alınır. Şubat, Mart ve Nisan ayları için belirlenen oranlar üzerinden kalanı 9 taksit olacak şekilde indirim uygulanır. KMH ile taksit ertelemelerde ödeme planı eylül başlangıç olmak suretiyle hazırlanır. Kerdi kartı ile taksit ertelemeli ödeme yönteminde ise taksitler eylül ayında çekilir. Kredi kartı ile gecikmeli ödemelerde vade farkı uygulanır.
  • KMH ile ödeme tercihinde; peşinatlar, Doğu Karadeniz Özel Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş.’nin, Denizbank Trabzon şubesindeki 9035-9928099-351 numaralı hesabına TR16 0013 4000 0099 2809 9000 01 IBAN ile yatırılmak suretiyle kalan taksitler için veli tarafından açılan kredili mevduat hesabına belirlenen vadelerde ödenir.
  • KMH ile taksitli ödeme yapacak olan velilerimizin, Denizbank Trabzon şubesinde mutlaka kredili mevduat hesabı açtırmaları, sonrasında kredili mevduat hesabı kimin adına açılmışsa o kişinin okulumuzun muhasebe birimine uğraması ve ödeme planı yapılması gerekmektedir. POS cihazı ile taksitli yapılacak ödemelerde ise Bonus özellikli karta sahip olunması gerekmektedir.
  • Kredi Kartıyla ödeme tercihinde ise TED Trabzon Kolejinde, Bonus özellikli kredi kartı ile muhasebeye ödeme yapılabilir.

AÇIKLAMALAR:

• Ücretlere KDV dâhildir (%8) .
  • Taksitli ödemeler en geç Mayıs 2023’de sonlanır.(Kredili mevduat ile ödeme yapanlar için)
  • Erken Ve Peşin Ödeme İndirimleri: Öğrenim ücreti üzerinden yukarıdaki tablolarda belirlenen indirimler uygulanır.
  • Taksit Ertelemeli Ödeme İndirimleri: Liste fiyatı üzerinden belirlenen oranlarda indirim yapılır. Varsa kardeş, mezun, personel, OYAK, özel yetenek ve başarı bursu indirimleri düşüldükten sonra erken kayıt indirimi uygulanır ve taksit erteleme gerçekleştirilir.
  • Kardeş İndirimi: Aynı dönemde TED Trabzon Kolejinde okuyan kardeşlerden her birine öğrenim ücreti üzerinden varsa erken ödeme indirimi düşüldükten sonra %10 indirim uygulanır.
  • Mezun İndirimi: Anne veya babası TED mezunu olan ve TED Trabzon Kolejinde okuyan öğrencilere öğrenim ücreti üzerinden varsa erken ödeme indirimi düşüldükten sonra %5 indirim uygulanır.
  • Özel Yetenek Bursu: TED Trabzon Kolejinde öğrenim gören/görecek olan öğrencilere, bilim, kültür, sanat ve spor alanındaki başarılarından dolayı Yönetim Kurulu kararınca uygun görülen oranda indirim uygulanır.
  • OYAK İndirimi: OYAK üyesi/çalışanlarının çocuklarına öğrenim ücreti üzerinden %5 indirim uygulanır .
  • Birden fazla indirime hak kazanan öğrenciler için, öğrencinin lehine olan oran uygulanır. Kardeş, mezun, personel ve başarı bursu indirimleri kendi aralarında; vade ile ilgili indirimler ayrı değerlendirir. Vade ile ilgili indirim hesaplandıktan sonra, kalan tutar üzerinden kardeş, mezun, personel ve başarı bursu indirimleri uygulanır.
  • Kitap, kıyafet ve servis ücretleri her yıl Eylül ayı başında belirlenir.
  • Kaynak kitaplar ve okul kıyafetleri TED Dükkândan temin edilir. Ders kitapları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilir ve okulumuzda öğrencilere dağıtılır.
  • Taksitli ödeme yapacak olan velilerimizin, İlgili bankada mutlaka kredili mevduat hesabı açtırmaları, sonrasında kredili mevduat hesabı kimin adına açılmışsa o kişinin okulumuzun muhasebe birimine uğraması ve ödeme planı yapılması gerekmektedir. POS cihazı ile yapılacak ödemelerde Bonus özellikli karta sahip olmaları gerekmektedir.
  • İndirimler öğrenim ücreti üzerinden yapılmakta olup yemek ücretinde indirim uygulanmamaktadır.
  • Öğrenim ve yemek ücreti ödendikten sonra kayıt sözleşmesinin okulumuzda imzalanmasıyla kayıt işlemi gerçekleşecektir.
  • Ödemelerde, Amerikan Ekspress kartı geçerli değildir.
Atatürk