Eco-Schools

İlkokul kademesinin uyguladığı Eko Okullar projesi kapsamında öğrencilerimiz çevre kirliliğine, tüketim alışkanlıklarına ve geri dönüşüme dikkat çekmek amacıyla hazırladıkları pankartlarla Türkçe, İngilizce, Rusça ve Almanca sloganlar atıp kolej sokağında yürüyüş gerçekleştirdiler.

Denizdeki kirliliğin asıl sebebi kıyılara bilinçsizce atılan çöplerdir. Eco Team kulübü olarak Trabzon Akçaabat sahilinde proje koordinatörleri Gülsüm Sünger ve Gülçin Yaprak Yıldırım rehberliğinde öğrencilerimiz sahilde kıyı temizliği yaptılar. Bu projedeki amacımız çevre temizliğine dikkat çekmek, geri dönüşümün önemini kavramak ve bilinçlenmektir. Daha temiz, daha güzel, daha sağlıklı bir dünya bırakmak için bizler şimdiden çok çalışıyoruz ve farkındayız. Peki ya sizler?

Eko Okullar Programı kapsamında Eko Tim öğrencileri hazırladıkları ” Enerji” pankartları ile enerji tasarrufuna dikkat çekmek için okul etrafında yürüyüş yaptılar.