10 Kasım’da Atamızı Saygı, Sevgi ve Özlemle Andık

8.sınıf öğrencilerimiz Atatürk Köşkünü ziyaret ettiler.
10 Kasım 2018
Türk Eğitim Derneği 6. Karadeniz Bölge Müdürleri Toplantısı, TED Trabzon Kolejinde gerçekleşti.
12 Kasım 2018

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde okulumuzda düzenlenen törende saygı, sevgi ve özlemle andık.

10 Kasım sabahı öğrencilerimiz okulumuz bahçesinde toplandılar. Saatler 09.05’i gösterdiğinde bayraklar yarıya indirildi ve Ata’mızın manevi huzurunda saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Öğrencilerimiz sırayla Atatürk Büstü’nün önünden geçerek karanfillerini büste bıraktı.

Bahçemizde düzenlenen törenin ardından öğrencilerimiz ve velilerimiz konferans salonuna yönlendirildi. Konferans salonundaki törenimiz Ortaokul ve Lise Müdürümüz Sayın M. Turgut KİBAR’ın konuşmasıyla başladı. Ardından öğrencimiz Süleyman UYGUR “Mustafa Kemal Seslense” adlı şiiri seslendirdi ve öğrencimiz Sude Su ŞAHİN, kendi yazdığı “Kahramanım Atatürk” adlı yazısını okudu. Sonrasında öğretmenimiz Gülsüm SÜNGER’in 3. sınıf öğrencilerimizle hazırladığı “Ataya Özlem” adlı drama sahnelendi.  Devamında ise öğrencimiz İlayda KAYA, konferans salonundaki öğrencilerimiz ve velilerimizle “Atatürk’ten Anılar” paylaştı. Törenimiz 4. sınıf zümre öğretmenlerimizin hazırladığı “10 Kasım Oratoryosu” ile devam etti. Öğrencimiz Didem ÖZTÜRK’ün “Sendendir Atatürk” ve Derya Pakel öğretmenimizin hazırladığı öğrencimiz Sude Su ŞAHİN’in seslendirdiği “Bir Resim Yap Çocuğum” şiirleri ile devam eden törenimiz Müzik Öğretmenlerimiz Aytekin BİRİNCİ ve Aleyna BOZ’un “Koro Kulübü” öğrencilerimizle birlikte hazırladığı muhteşem sunumla son buldu.