19 Mayıs Atatürk ‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenimiz salgın koşulları sebebiyle çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.
20 Mayıs 2021
Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Tarafından Düzenlenen “Türkiye 1. Oyuncu Beyinler” Turnuvasında Öğrencimiz Umut GÜNEYKAYA Türkiye Finali Turunda
20 Mayıs 2021

19 Mayıs Atatürk ‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz, 12 sınıf öğrencilerimiz Mert Hacıhasanoğlu ve Sude Dereli rehberliğinde tişörtlerine Türk Bayrağı baskısı yaptılar.
Okul Müdürümüz M. Turgut Kibar’ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğimize idarecilerimiz, sınıf öğretmenlerimiz, görsel sanatlar öğretmenlerimiz ve 4. sınıf öğrencilerimiz çevrimiçi ortamda katılım sağladılar.
Etkinliğimize yoğun ilgi gösteren 4. sınıf öğrencilerimize ve katılan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.