2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

12 Kasım 2021
Anıtkabir’deki dalgalanan bayrağımız artık TED Trabzon Koleji’nde
12 Kasım 2021

TED Trabzon Koleji 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi 11.11.2021 tarihinde yapıldı.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Müdür Yardımcımız Samet DEMİR’in açılış konuşması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı olarak Burak AYHAN ve Yazmanlar olarak ise Gülçin Yaprak YILDIRIM ve Özlem KONAK öğretmenlerimiz oy birliği ile seçildi.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanı Hatice BEKÂR UZUN sahneye davet edilerek Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu sundu ve Okul Aile Birliği’nin bugüne kadar destek olduğu çalışmalardan bahsetti.

Ardından yeni okul aile birliği üyeleri için oylama yapıldı.

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’na iyi dileklerin sunulması ve Okul Yönetiminin eski yönetim kurulu başkanı Hatice BEKAR UZUN’a çiçek ve plaket sunumu ile toplantı sona erdi.
Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.