Kitap okuma bilincine ve okuma alışkanlığı edinimine verdiği önemle bilinen TED Trabzon Koleji olarak Türkçe Zümresi koordinasyonunda ünlü yazar Ömür KURT’u ortaokul öğrencilerimizle bir araya getirdik.
8.Sınıf öğrencilerimizle LGS öncesi motivasyon etkinlikleri
8.Sınıf öğrencilerimizle LGS öncesi motivasyon etkinlikleri
31 Mayıs 2024

2023-2024 Akademik yılında TED Rönesans Koleji tarafından düzenlenen İkinci Yabancı Diller “Playback Video Clip Yarışması” na katılım sağlayan öğrencilerimiz Esen ÇİÇEK ve Hüsna Gül YILMAZ sertifikalarını aldılar. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.