İl genelinde yapılan “Eğitimde İyi Örnekler/Yılın En’leri” yarışmasında öğretmenlerimiz dereceye girerek ödüllerini aldılar.
4 Kasım 2021
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde özlemle, minnetle, saygıyla anıyoruz.
12 Kasım 2021

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası bu yılda,bir seminer programı ile okulumuz konferans salonunda yerini aldı.Öğrencilerimiz semineri ilgi ile dinlerken,kurulan çadırı ziyaret ettiler ve kan bağışı ile ilgili merak ettikleri soruları sordular .Doğu Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla yapılan sunumda “Bir Kan üç Can”sloganı eşliğinde,kan bağışının önemi bir kez daha vurgulandı.Ayrıca, Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri ,öğrencilere anlatıldı. Türk Kızılayı’na ve faaliyetlerine yönelik farkındalık yaratılması sağlandı.