5. Sınıflar Tanıtım Toplantısı

8 Eylül 2018
TED Trabzon Kolejinde Kura Heyecanı
8 Eylül 2018

Okulumuz 5. sınıf öğrenci velilerine yönelik tanıtım toplantımız konferans salonumuzda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan toplantımız Ortaokul ve Lise Müdürü M. Turgut KİBAR’ın konuşmasıyla devam etti. Ardından Ortaokul Müdür Yardımcısı Tevfik YAZICI, K12.Net Okul Yönetim Sistemi hakkında velilerimize bilgi verdi. Toplantımızın devamında Psikolojik Danışman Aygül ÇAK okulumuz PDR Birimi hakkında bilgi verdi, Yabancı Diller Bölüm Başkanı Zeynep ÇİÇEK okulumuzdaki İngilizce eğitimi ve bu eğitimin amacını belirten sunumunu gerçekleştirdi. Toplantımız İdari Müdür Seza MELEK’in operasyonel birimler hakkındaki sunumuyla sona erdi. Toplantımızın ardından velilerimiz ikramlarımız eşliğinde öğretmenlerimizle sohbet etme imkanı buldular.