6/D sınıfı öğrencimiz Sude KAYMAZ ”20. Joven Uluslararası Çocuk Resim Yarışması”nda derece aldı.

TED Trabzon Özel İlkokulu olarak 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına öğretmenlerimizin katılımı ile drama ve oyun etkinliklerimizle başladık.
27 Ağustos 2019
TED Trabzon Kolejinde Kura Heyecanı
31 Ağustos 2019

Sude’den bir ödül daha

TED Trabzon Koleji 6/D sınıfı öğrencisi ve Veysel Acar Atölyesi’nde resim eğitimi alan yetenekli öğrenci Sude Kaymaz , Portekiz’de gerçekleştirilen ”20. Joven Uluslararası Çocuk Resim Yarışması” nda derece aldı.

“Deniz Yıldızı” temalı yarışmada 11 yaş grubunda özel ödül sahibi olarak Ekim ayında Evora şehrinde gerçekleştirilecek olan ödül töreni, sergi açılışı ve tüm ülkelerden katılımcılarla birlikte farklı şehirlerde yarışma etkinliklerine katılmaya hak kazandı. Sude Kaymaz 2018 yılında da Bulgaristan’da gerçekleştirilen Uluslararası resim yarışmasında Dünya Birinciliği alarak hem Türkiye’nin hem Trabzon’un gururu olmuştu.

İlgili uluslararası yarışmaya Avusturalya, Azerbaycan, Arjanjin, Bangadeş,Belarus, Bosna Hersek, Bulgaristan, Almanya, Yunanistan, Mısır, Estonya, Endonezya, İran, Portekiz, İspanya, Kanada, Kazakistan, Kıbrıs, Çin,Hong Kong, Makedonya, Moldova, Polonya, Romanya, Rusya, Slovakya, Slovenya, Tayvan, Tayland, Türkiye, Özbekistan, Ukrayna, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Srilanka ülkelerinden eserler gönderildi. Bu eserler her yaş grubunda sınıflandırılarak çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.