8. ve 12. Sınıflar Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı 17 Ağustos 2020 Pazartesi Günü Okulumuzda Gerçekleştirildi.

Okul Dışarıdan Daha Temiz ve Güvenli
18 Ağustos 2020
1.Sınıflar Kura Günümüz 22.08.2020 Cumartesi günü gerçekleşecektir.
21 Ağustos 2020

Ortaokul ve Lise Müdürümüz M. Turgut KİBAR’ın açılış konuşması ile başlayan 8. ve 12. Sınıflar öğrenci bilgilendirme toplantısı 17 Ağustos 2020 Pazartesi günü okulumuzda gerçekleştirildi. Toplantımızda müdür yardımcılarımız tarafından başlayan uzaktan eğitim süreci hakkında bilgi verildi ve mentör-mente eşleşmeleri paylaşıldı. PDR Birimi tarafından ise 8. sınıf öğrencilerimiz LGS, 12. sınıf öğrencilerimiz ise YKS süreci hakkında bilgilendirildi. Ardından öğretmenleri ile tanışan öğrencilerimiz mentörleri ile görüşme gerçekleştirdi. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen toplantılarımıza katılım gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.