18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Almanya Büyükelçiliği tarafından Bilim Sende işbirliği ile başlatılan ” İklim için Bilim Okulda ” projesi öğrencilere “Enerji, Sürdürülebilirlik ve Sıfır Atık” konularında okulumuzda bilim gösterisi gerçekleştirilmiştir.
17 Mart 2023
Edirne’de düzenlenen Uluslararası Edirne Cub’da öğrencimiz Berke GÜNAL 50 m serbestte 23.67 yüzerek ikinci olmuştur.
22 Mart 2023

Türk milletinin varlığını tekrar ispatladığı ve “Çanakkale Geçilmez” dediği gün, tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı. Yapılan tören, saygı duruşu ve akabinde hep birlikte söylenen İstiklal Marşı’yla başladı. Ortaokul ve Lise Müdürü M. Turgut KİBAR’ın konuşmasıyla devam eden tören; şiirler, video gösterisi ve oratoryo ile sürdü. Törenimizin müzik gösterisi ile sona erdi.