Ana sınıfı ve 1. Sınıf Öğrencilerimizin Öğretmenlerinin Belirleneceği Kura Törenimiz Gerçekleştirildi.

TED TRABZON KOLEJİ 3.DÖNEM MEZUNLARI GÖRKEMLİ BİR MEZUNİYETLE DİPLOMALARINI ALDILAR.
23 Haziran 2023
2023-2024 Yeni Eğitim Öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.
11 Eylül 2023

Ana sınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimizin öğretmenlerinin belirleneceği kura törenimize idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımıyla okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi. Oldukça heyecanlı gerçekleşen kura töreninde öğretmenlerimizin sınıfları belirlendi. Kura çekimi sonrasında velilerimiz kısa bir bilgilendirme için öğretmenler eşliğinde sınıflarına gittiler. TED’e adım atmanın heyecanını yaşayacak yeni öğrencilerimize başarılı ve sağlıklı bir yıl dileriz.