Yönetim Kurulu Başkanımıza Mektuplar

11 Nisan 2022
Okul Sporları Federasyonu Küçük Erkekler Basketbol Grup Müsabakaları
20 Nisan 2022

Okuma yazmayı öğrenen 1. sınıf öğrencilerimizin kaleminden çıkan sevgi dolu mektuplar Yönetim Kurulu Başkanımız Niyazi AKDAŞ ‘a ulaştı .

Başkanımız Niyazi AKDAŞ’ın güzel dilekleri :

Einstein “Bir ülkenin geleceği o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır” diyor. Bir ülkenin gelişmişlik seviyesi eğitimli insan nüfusu ile ölçülür. Bizde 9 yıl önce eğitimli insan sayısının artışına katkı vermek için bir eğitimde önemli bir marka olan TED’e bağlı bir Koleji açmaya karar verdik ve yer olarak Karadeniz’in incisi Trabzon’u seçtik. Okulumuzda Atatürk ilkelerine ve cumhuriyet kazanımlarına bağlı, sosyal sorumluluk bilincine sahip, özgüveni yüksek, yüksek ahlaklı geleceğin lider vatandaşlarını yetiştirmeyi hedeflemiştik. Türk Eğitim Derneğinin engin eğitim tecrübesinin Trabzon’umuzun yeni nesilleri ile birleşmesinin şehrimiz ve ülkemiz için çok yararlı olduğunu düşünmüştük. Hedefimize doğru sağlam adımlarla ilerlediğimizi bu yavrularımızın kalplerinden okuyorum ve hissediyorum. TED Koleji açmak için Trabzon’u seçmemizin ne kadar doğru bir seçim olduğunu da gözlemliyorum.

Sevgilerimle,

Niyazi Akdaş