Beslenme ve PDR Birimi iş birliği ile okul öncesi öğrencilerimize yeterli ve dengeli beslenme etkinliği düzenlendi.

TED Trabzon Özel Anadolu Lisesi öğrencileri MUN konferansı çalışmalarına başladı.
15 Kasım 2021
2204-A Grubu TÜBİTAK Proje Yarışması Hazırlıkları
23 Kasım 2021

TED Trabzon Koleji Beslenme ve PDR Birimi iş birliği ile okul öncesi öğrencilerinde yeterli ve dengeli beslenme bilinci oluşturmak için bir etkinlik serisi hazırlanmıştır. İlk aşama 22.10.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Okul öncesi yemekhanesinde bir kahvaltı masası hazırlanmış ve müdahale edilmeden, öğrencilerin hür iradeleri ile hangi ürünleri seçtikleri gözlemlenmiştir. Ardından seçtikleri bu ürünlerden hangilerini ve ne kadar tükettikleri incelenmiştir. Bu şekilde öğrencilere ait mevcut önyargılar ve beğeniler öğrenilmiştir.