TED TRABZONDA 19 MAYIS ÇOŞKUSU

HAMİ Projesi kapsamında kardeş okulumuz Ahmet Yahya Subaşı Ortaokulu öğrencilerine Uzman Psikolog Arzu Güneş tarafından “Ergenlik” konulu seminer verildi.
17 Mayıs 2019
HAMİ Projesi kapsamında kardeş okulumuz Ahmet Yahya Subaşı İlkokulu ile Okulumuz öğrencileri arasında Futsal Turnuvası düzenledi.
20 Mayıs 2019

TED Trabzon Koleji, Milli Mücadele’nin 100. yılında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını coşkuyla kutladı.
Okul takımlarının salona gelmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan tören Ortaokul ve Lise Müdürü Sayın Turgut KİBAR’ın konuşmasıyla devam etti. Ardından öğrenci şiirleri okundu ve gençliğin Ata’ya cevabı öğrencilerimiz tarafından seslendirildi. Törenin devamında okul bando takımımız tarafından marşlar seslendirildi, zumba gösterisi yapıldı ve jimnastik takımımız sahne aldı. Törenimiz öğrencilerimizin kule oluşturmasıyla sona erdi. Törenimizin ardından okulumuz oda orkestrası velilerimize bir dinleti gerçekleştirdi.