Duyuru!

TED Trabzon Koleji Öğrencileri Bugün Karne Heyecanı Yaşadı.
17 Ocak 2020
Türk Eğitim Derneği 92 Yaşında!
3 Şubat 2020

Merkez üssü Elazığ’ın Sivrice ilçesi olan ve çevre illeri de etkileyen deprem sonrasındaki süreci ilk andan itibaren dikkatle izlemekteyiz. Türk Eğitim Derneği, kurulduğu 1928 yılından bu yana doğal afetler vb. nedenlerle mağdur olan çocuklarımızın ve ailelerinin hep yanında olmuş, eğitim alanında sürdürülebilir bir destek sağlamıştır. Bu desteklerin bir örneği, Soma faciasından etkilenen 186 öğrenciye burs sağlanmış olmasıdır ve bu destek halen devam etmektedir.

Elazığ depremi sonrasında yaşanan sürecin takibi neticesinde mağduriyet yaşayan ailelerin çocuklarının eğitim bursu ihtiyacının belirlenmesi için bölgedeki iki okulumuz görevlendirilmiştir. Eğitim öğretimde ikinci yarı yılın başlangıcı ile birlikte gerekli tespitler okullarımızca mümkün olan en kısa sürede tamamlanacaktır. Depremde can kaybı yaşayan, işsiz veya iş göremez durumda olan ailelerin belirlenmesi ile birlikte yapılacak yardım kampanyası sonrasında gerekli burs desteği sağlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Konuyla ilgili tüm ayrıntılı bilgiler, ikinci yarı yılın başlaması sonrasında duyurulacaktır.