eTwinning Projesi “Yaşamım Su”

TEDÜ Kariyer Fuarı
22 Şubat 2021
” Güzel Şehrim Trabzon ” konulu Resim Yarışmasında 4-C sınıfı öğrencimiz Özüm AYÇİÇEK 4. olarak okulumuzu başarı ile temsil etmiştir.
24 Şubat 2021
Okulumuz öğretmenlerinden Gülsüm Sünger ve Bodrum Mumcular Fuat Erten İlkokulu öğretmenlerinden Burcu Kahraman’ın kurucusu olduğu eTwinning projesi olan “Yaşamım Su” adlı proje başlatıldı. Okul öncesi öğrencilerimizle uygulanacak olan proje başta Türkiye olmak üzere dünyanın farklı ülkelerindeki 17 öğretmen ve öğrencileriyle yürütülecektir. Projemizin hedefleri arasında hızla azalan temiz su kaynaklarına dikkat çekmek, var olan kaynakları verimli kullanmaya teşvik etmek ve temiz su kaynaklarının sürdürülebilirliğine katkı sağlamak bulunmaktadır. Projemizin aşamalarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
@yasamim_su