E3 Platform TED Trabzon Kolejinde

Robotik kodlama ile daha yaratıcı, geleceği şekillendiren nesiller.
8 Şubat 2019
X.TED İSTANBUL KOLEJİ ULUSAL FORUMU
13 Şubat 2019

ABD Büyükelçiliği’nin Türk Amerikan Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdiği İngilizce dili, girişimcilik ve eğitim konularındaki platformu E3, 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında okulumuzda öğrencilerimizin ziyaretine açık olacak. Açılan stantla ve düzenlenen etkinliklerle İngilizce, ABD’de eğitim fırsatları ve girişimcilik gibi konularda öğrencilerimiz bilgilendirilecek.

Ortaokul ve lise öğrencilerimizin ziyaret ettiği E3 Platformu’nda öğrencilerimize 3D yazıcılar tanıtıldı. Yazıcılar hakkında verilen kısa bilginin ardından bu cihazların gelecekte hangi amaçla kullanılacağı konusunda öğrencilere hayal güçlerini kullanarak tahminler yürütmeleri istendi. Orijinal fikirleri olan öğrencilerimize küçük hediyeler dağıtıldı. Sonrasında öğrencilerimiz, gruplar halinde stantta bulunan tabletlerin başına geçerek hep birlikte İngilizce kelime türetme oyunu oynadılar.