Eko-Okullar Projesi kapsamında “Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm” konulu ödüllü Slogan Yazma Yarışması

Okul Sporları Federasyonu Yıldız Erkekler Masa Tenisi Yarışması
13 Ocak 2022
13 Şubat 2022 Pazar günü uygulanacak olan Okula Giriş ve Bursluluk Sınavımızın tüm kontenjanları dolmuştur.
9 Şubat 2022

Ortaokulumuzda bu yıl uygulamaya konulan Eko-Okullar Projesi kapsamında Türkçe Bölümümüz tarafından ortaokul öğrencilerimiz arasında farkındalık oluşturmak amacıyla “Çevre Bilinci ve Geri Dönüşüm” konulu ödüllü Slogan Yazma Yarışması düzenlendi.110 başvuru ile yoğun bir katılım sürecinin gerçekleştiği yarışmada ilk 3 derece jüri heyetince şu şekilde belirlendi:
1.Metehan AYDIN: “Geri dönüşümü kullanan herkes birer kahraman!”
2.Duru İPEKDAĞ: “Atığını dönüştür, doğanın yüzünü güldür!”
3.Egemen EKREN: “Geri dönüşsün atıklar, nefes alsın çocuklar!”

Dereceye giren öğrencilerimiz yarışma ödülü ve başarı belgesi ile ödüllendirildi.Öğrencilerimizi tebrik eder, yazma heyecanlarının hep var olmasını temenni ederiz.