“Evde Kimya Deneyleri (Chemistry Experiments At Home)” eTwinning projesi

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı 12. Sınıf Tanıtım Toplantımız Çevrimiçi Ortamda Gerçekleştirildi.
4 Mayıs 2021
Resfebe Yarışması
11 Mayıs 2021
Öğretmenimiz Ebru Ataş Yazıcı’nın kurucu ortağı olduğu “Evde Kimya Deneyleri (Chemistry Experiments At Home)” eTwinning projesi
Ortağı olduğumuz Işıklar ÇPAL öğretmenimiz Mehtap Yılmaz Özgün ile birlikte
pandemi sebebiyle yapılamayan deneyleri uluslararası okullarla ve Türkiye’nin başka bölgelerinde ki öğretmenlerle çalışarak öğrencilerin konuları pekiştirmelerini bu uzaktan eğitim günlerinde birbirleriyle daha çok işbirliği halinde çalışmaları hedeflenmiş ve kimyanın sadece laboratuvar da değil her yerde olduğunu göstermektir.
Okulumuz öğretmenlerinden Ebru Ataş Yazıcın kurucusu olduğu Chemistry Experiments At Home eTwinning projesinin logosu Ertuğrulgazi Anadolu Lisesinin tasarımı seçilirken projemizin afişi TED Trabzon Koleji öğrencilerinin tasarladığı afiş seçildi.