İlkokul 3 ve 4. sınıf kız öğrencilerimiz için düzenlenen sınıflar arası Koşan Top Turnuvası

İl ve Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarında Türkiye 1.si olan öğrencimiz Cemre Nurten Kesimal’e ve okul ve il genelinde farklı dereceler elde eden öğrencilerimize başarı belgeleri Ortaokul Lise müdürümüz Turgut KİBAR tarafından verilmiştir.
31 Ocak 2024
TED Trabzon Kolejinde, Bilgi Üniversitesi Anadolu Bölge Müdürü Savaş Çetinkaya tarafından lise öğrencilerimize üniversite bölüm tanıtımı gerçekleştirilmiştir.
31 Ocak 2024

İlkokul 3 ve 4. sınıf kız öğrencilerimiz için düzenlenen sınıflar arası koşan top turnuvası sona ermiştir. 3.sıniflar arasında 3A sınıfı Şampiyon,3B sınıfı ikinci,3C sınıfı üçüncü olmuştur. 4.sınıflarımızda ise 4C sınıfı şampiyon,4B sınıfı ikinci,4A sınıfı üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.