KAMUOYUNA DUYURU

2023 – 2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları Federasyonu Yüzme Yıldızlar Grup Müsabakaları
22 Şubat 2024
Okul Sporları Federasyonu Yıldız Erkekler Futsal Turnuvası
4 Mart 2024

KAMUOYUNA DUYURU

Okulumuz açıldığı yıldan itibaren Türk Eğitim Derneği çatısı altında faaliyet gösteren ve göstermeye de devam edecek bir eğitim kurumu olup önceliğimiz kaliteli ve etkin bir eğitim hizmeti sunmaktır. Kurucumuz TED gönüllüsü ve TED misyonuna 40 yıldır hizmet eden bir kişidir. Bu nedenledir ki sosyal mecralarda yapılan asılsız haberlerdeki gibi isim değiştirme, devretme vb. konular söz konusu bile olamaz. Her zaman izlediğimiz şeffaf ve yasal fiyat politikası doğrultusunda belirlenen yeni dönem ücretlerimizin, on yıldır olduğu gibi WEB sayfamızda paylaşılması sonrası, kalitemiz göz önünde bulundurularak piyasa koşullarının altında değerlendirilmesinin yansıması olarak düşündüğümüz bu haberlere itibar etmemenizi rica ederiz.
Saygılarımızla.
TED Trabzon Koleji