Kanada NovaScotia Uluslararası Öğrenci Değişim Programı

DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ(15 EKİM)
15 Ekim 2018
4. Sınıf Öğrencilerimizin Dünyamız ve Gezegenler Ünitesi Proje Çalışmaları
17 Ekim 2018

Türk Eğitim Derneği ve Kanada Nova Scotia Eğitim Bakanlığı arasında, 2012 yılında imzalanan akademik ortaklık anlaşması kapsamında okulumuzda Kanada değişim programları yürütülmektedir.

Kanada değişim programları 7 ve 8. sınıf düzeyinde akademik ay (1 Eylül -1 Ekim), 9 ve 10. sınıf düzeyinde akademik ay (1 Eylül – 1 Ekim), akademik dönem (2. dönem) ve akademik yıl programları şeklinde uygulanmaktadır.

Program sorumlusu Gülten SEVİMLİ, 7, 8, 9 ve 10. sınıf öğrencilerimize ve velilerimize bilgi vermek amacıyla 15.10.2018 Pazartesi günü okulumuza gelmiş ve tanıtım toplantısı yapmıştır.

Programa 2017-2018 eğitim öğretim yılında başvurarak eylül – ekim aylarında Kanada’da bulunan Bilge Tuana ÇELİK ve Sude Su ŞAHİN adlı öğrencilerimiz de tanıtım toplantısında deneyimlerini arkadaşlarıyla ve velilerimizle paylaşmışlardır.