Milli Eğitim Bakanlığının Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlediği “Sözlük Özgürlüktür” adlı Çalışması

Ana sınıfı öğrencilerimiz getirdikleri yiyeceklerle Tutum, Yatırım ve Türk malları haftasını kutladılar.
31 Ocak 2024
İl ve Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarında Türkiye 1.si olan öğrencimiz Cemre Nurten Kesimal’e ve okul ve il genelinde farklı dereceler elde eden öğrencilerimize başarı belgeleri Ortaokul Lise müdürümüz Turgut KİBAR tarafından verilmiştir.
31 Ocak 2024

Milli Eğitim Bakanlığının Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlediği “Sözlük Özgürlüktür” adlı çalışmaya katılan ortaokul kademesinden öğrencilerimiz Berrak Bade Baran, Duru Keleş, Eda Keleş ve Duru Taşkan’a katılım belgeleri verildi. Öğrencilerimizi ve Türkçe zümresini tebrik eder, yazın hayatlarında başarılar dileriz.