Edirne’de düzenlenen Uluslararası Edirne Cub’da öğrencimiz Berke GÜNAL 50 m serbestte 23.67 yüzerek ikinci olmuştur.
22 Mart 2023
Türkiye Yüzme Federasyonunun Rize ilinde düzenlemiş olduğu 11-12 yaş Türkiye Vize Yarışları
24 Mart 2023

Kitap okuma bilincine ve okuma kültürüne verdiği önemle bilinen TED Trabzon Koleji, Türkçe Bölümü koordinasyonunda Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un torunu eğitimci ve yazar Sayın Selma Argon’u öğrencilerimizle bir araya getirdik. Sayın ARGON, dedesi Mehmet Akif Ersoy’la ilgili aktardığı bilgilerle öğrencilerimizi aydınlatıp ardından öğrencilerin sorularını cevaplandırdı ve  “Dedem Mehmet Akif” adlı kitabı TED’li okurları için imzaladı. Etkinliğin sonunda Okul Müdürümüz M. Turgut KİBAR Sayın Selma Argon’a hediyelerini takdim edip bu keyifli söyleşiden ötürü kendilerine TED ailesi olarak şükranlarını sundu.