Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Yapıldı.

”Mutlu Oda” Projesi Veli Tanıtımı Uzm.Psikolog Arzu GÜNEŞ tarafından gerçekleştirildi.
5 Kasım 2018
Ana Sınıflarımızdan Kırmızı Sınıfın Vücudumu Tanıyorum Etkinliği
6 Kasım 2018

TED Trabzon Koleji 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Yönetim ve Denetleme Kurullarının seçimi 03.11.2018 tarihinde yapıldı.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı İlkokul Müdür Yardımcımız Arif ASAN’ın açılış konuşması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı olarak Sezgin KONAKOĞLU ve Yazman olarak ise Begüm ÖZÇELİK-Ayşe CAN öğretmenlerimiz oy birliği ile seçildi.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Başkanı Elvan KANBER sahneye davet edilerek Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunu sundu ve Okul Aile Birliği’nin bugüne kadar destek olduğu çalışmalardan bahsetti.Elvan Hanım çalışmaları esnasında kendilerinden desteğini esirgemeyen okul yönetimine ,Okul Aile Birliği üyeleri adına teşekkürlerini iletti.

Ardından yeni okul aile birliği üyeleri için oylama yapıldı.

Yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu’na iyi dileklerin sunulması ile kurul sonlandırılmıştır. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunu tebrik eder, başarılar dileriz.