Okul öncesi ve İlkokul velileri ile gerçekleştirilen online toplantılar sona erdi.

LGS öncesi online son toplantımız gerçekleştirildi.
18 Haziran 2020
Bilim İnsanı Yetiştirme Programı Sınavı
24 Haziran 2020

Okulumuz Okul öncesi ve İlkokul velileriyle yapmış olduğumuz online toplantılar sona erdi.23 Mart 2020 tarihinden bu zamana kadar gerçekleştirilen uzaktan eğitim sürecinin değerlendirildiği ve yeni eğitim dönemi için pandemiyle ilgili alınacak hijyen tedbirlerine dair bilgilendirilmelerin yapıldığı toplantılarımız,İlkokul Müdürü Burcu GÜLSOY’un başkanlığında ,İdari Müdür Seza MELEK,Yabancı Diller Bölüm Başkanımız Zeynep ÇİÇEK,sınıf öğretmenlerimiz ve yabancı dil öğretmenlerimiz çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmeler gerçekleştirildi.
PDR uzmanımız Aslıhan Hanım da öğrencilerimizin yeni eğitim döneminde uyum süreçleri ve oluşabilecek kaygılarla ilgili önerilerde bulundu.
Toplantıya katılımda bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.