Okulumuzda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sonu Karne Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

KAYSERİ İLİNDE DÜZENLENEN OKUL SPORLARI YILDIZLAR TÜRKİYE FİNALİ MÜSABAKASI BAŞARILARIMIZ
13 Haziran 2019
Trabzon Üniversitesi UZEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ali Kürşat ERÜMİT okulumuzda seminer verdi.
20 Haziran 2019

2018-2019 eğitim öğretim yılı karne töreni okulumuzda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Bahçede yapılan törende İlkokul Müdürü Burcu Gülsoy ve Ortaokul-Lise Müdürü Turgut KİBAR günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. Ardından sınıf birincileri karnelerini sınıf öğretmenleri tarafından almak üzere davet edildi. Tören iftihar ve onur belgelerini almaya hak kazanan öğrencilerin takdimiyle sona erdi. Öğrencilerimiz yıl sonu karnelerini almak üzere sınıflarına geçtiler.