OKULUMUZDA “KUVAYİ MİLLİYE DESTANI” SAHNELENDİ

23 Mayıs 2019
“Kumbaraya Bir Kitap “ Projesi
27 Mayıs 2019

Milli Mücadelenin 100. yılında isimsiz kahramanlarımıza ithaf ettik oyunumuzu. Kuvayi Milliye Destanı adlı tiyatro oyunu Didem AYGÜN yönetmenliğinde ve yardımcı yönetmen olarak görev alan Gülsüm SÜNGER rehberliğinde öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin işbirliğiyle sahnelendi. Oyunumuzun prömiyeri, okulumuzun ortaokul ve lise öğrencilerine oldu. İkinci gün, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk PEHLİVANOĞLU, okulumuz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Niyazi AKDAŞ, Türk Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Özge TULU ve diğer misafirlerimizin katılımlarıyla okulumuzun çalışanları, velileri ve Trabzon halkıyla buluştu. Büyük beğeni alan ve ayakta alkışlanan oyunumuz, son gün ise Erdoğdu Bey Ortaokulunda eğitim gören öğrencilerin karşısındaydı. Bu projede görev alan herkese katkıları ve özverileri için teşekkür ederiz.