SRATCH HUBCUP “Uzayda Yaşam” turnuvasında Ortaokuldan “Uzay Mühendisleri “ takımı TÜRKİYE 5.incisi olmuştur.

Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Tarafından Düzenlenen “Türkiye 1. Oyuncu Beyinler” Turnuvasında Başarılarımız
28 Nisan 2021
Multinationals Yıldızlar Yüzme Şampiyonası’nda boy gösteren Öğrencimiz Berke Günal Altın Madalyayı Ülkemize Kazandırarak Avrupa Şampiyonu oldu.
1 Mayıs 2021

TED Trabzon Koleji olarak okulumuz, EDUCAT HUBCUP’ın 1214 öğrenci, 480 takımın katılımıyla gerçekleşen SRATCH HUBCUP “Uzayda Yaşam” turnuvasında Ortaokuldan “Uzay Mühendisleri “ takımından Umut Turan Tekneci ve Muammer Arda Birben Türkiye 5.incisi olmuştur. Yarışmaya katılan ve çeşitli dereceler olan tüm öğrencileri başarılarından dolayı sertifika vermek için okula davet ettik. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.