TED Ankara Kolejinin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sanat Festivali

TED Trabzon Ortaokul 7. Sınıf öğrencilerimiz TEKNOFEST 2023’te finale kalarak İnsanlık Yararına Teknoloji kategorisinde 13. olmuştur.
23 Mayıs 2023
Uzman Psikolog Arzu GÜNEŞ ve PDR ekibi tarafından tüm teknik ve idari personelimize yönelik “Ekip ruhunu yakalamak” konulu seminer gerçekleştirilmiştir.
25 Mayıs 2023

29TED Ankara Kolejinin düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sanat festivaline TED Trabzon Koleji ilkokul öğrencilerimizden Devin Mirel KAZAZ, Mehmet Emir GÖKÇE, Mustafa Tunahan TURAN ve Günseli CALAP eserleri katılmış ve okulumuzu başarı ile temsil etmiştir. Yapılan eserler TED Ankara Koleji Sanat sokağında sergilenerek büyük beğeni toplamıştır.