TED Genel Başkanı Selçuk PEHLİVANOĞLU Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu üyeliğine atandı.

Her şey çocuklarımızın ve okulumuzun güvenliği için
11 Ekim 2018
TED Okulları 17. Müdürler Toplantısı
14 Ekim 2018

Sevgili Arkadaşlarım,
Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün talimat ve himayeleriyle kurulmuş olan Derneğimizde arkadaşlarımla yıllardır bu güzel vatanının evlatlarına daha nitelikli ve çağdaş bir eğitim hakkı verilmesi için mücadele ediyoruz. Bugün eğitim politikalarında büyük fark yaratan bir sivil toplum kuruluşunun Genel Başkanı olarak, Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu üyeliğine atandım. İlkelerimiz doğrultusunda, kurulda yer alan Bilkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah ATALAR, Koç Üniversitesi Rektörü TED Ankara Koleji Mezunu Prof. Dr. Ümran İNAN, TED Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Mütevelli Heyet Üyesi Prof. Dr. Öktem VARDAR gibi yetkin isimlerle çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak için çalışacağız. Bir ülke görevi ve sorumluluğu olarak gördüğüm bu görevin, Türk Eğitim Derneğimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.
En derin sevgi ve saygılarımla.

Selçuk Pehlivanoğlu
TED Genel Başkanı