TED Okulları 4. Sınıf Öğrencileri Arasında Düzenlediğimiz “Pandeminin İnsanlığa Öğrettikleri” Konulu Sosyal Sorumluluk Projemiz

Multinationals Yıldızlar Yüzme Şampiyonasında öğrencimiz Milli Sporcu Berke GÜNAL 100m Kurbağalama mesafesinde 1. olmuştur.
26 Nisan 2021
Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu Tarafından Düzenlenen “Türkiye 1. Oyuncu Beyinler” Turnuvasında Başarılarımız
28 Nisan 2021
TED Trabzon Koleji olarak küresel salgın konusunda toplumsal anlamda farkındalık yaratma ve sanat yolu ile iletişim kurma hedefinden yola çıkarak TED Okulları 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlediğimiz “Pandeminin İnsanlığa Öğrettikleri” konulu sosyal sorumluluk projemize TED Okullarından birbirinden güzel eserler ile yoğun bir katılım sağlandı. 21.04.2021 Çarşamba günü Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünden Öğretim Üyesi Kenan DEMİR, TED Trabzon Koleji Görsel Sanatlar Öğretmenleri; Pınar ATAMAN ÖNCÜ, Derya PAKEL, Kübra TARIM ve TED Trabzon Koleji Özel İlkokulu Müdürü F. Burcu GÜLSOY’un yer aldığı seçici kurul ile değerlendirilerek TED Mersin Koleji 1.lik, TED Karabük Koleji 2.lik, TED Van Koleji 3.lük ve TED Isparta Koleji ise Jüri özel ödülüne layık görülmüştür. Sivil toplum örgütü olma misyonumuz ile toplumsal konular ve sorunlar karşında sürece dikkat çekme ve katkı sağlama hedefinden yola çıkarak hazırladığımız projemizde yer alan ve eşsiz eserleri ile katkı sağlayan tüm okullarımıza teşekkür ediyor, derece alan okullarımızı tebrik ediyoruz.