TED TRABZON KOLEJİ 1. ULUSAL GENÇLİK FORUMU

Okulumuz PDR Birimi tarafından ”Psikolojik Rehberlik Hizmetleri Hakkında Her Şey” konulu seminer düzenlenmiştir.
6 Aralık 2019
TETUF 19’un Basındaki Yansımaları
10 Aralık 2019

TED Trabzon Koleji 1. Ulusal Gençlik Forumu (TETUF) 2019 6 – 9 Aralık 2019 tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirildi.
Dört gün boyunca on farklı komitede tüm Türkiye’den gelen 145 öğrencinin çalışmalar yaptığı forum 6 Aralık 2019 Cuma günü oryantasyon ve takım kurma çalışmalarıyla başladı. 7 Aralık 2019 Cumartesi günü açılış seremonisi gerçekleştirildi. Açılışta Ortaokul ve Lise Müdürü Turgut KİBAR’ın yanı sıra misafir konuşmacı olarak Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Atilla ÇİMER de konuşmasını yaptı. Açılış seremonisinin ardından tüm gün komisyon çalışmaları sürdü ve 8 Aralık 2019 Pazar günü de devam etti. 8 Aralık 2019 Pazar günü yapılan çalışmaların ardından düzenlenen gala yemeğinde tüm katılımcılar doyasıya eğlendiler.
Forumumuzun son günü olan 9 Aralık 2019 Pazartesi ise tüm gün genel oturumla devam etti. Delegeler genel oturumda üç gün boyunca yaptıkları çalışmaları genel kurula sundular. Katılan okullara ve delegelere katılım belgeleri ve sertifikaları verilerek etkinlik sona erdi.