TED TRABZON KOLEJİ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ İÇİN LİSEYE MERHABA TÖRENİ DÜZENLEDİ

23 Mayıs 2022
TÜBİTAK VE BİLİM OLİMPİYATLARI BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
30 Mayıs 2022

TED Trabzon Koleji, 8.sınıf öğrencileri için Liseye Merhaba Töreni düzenlendi.

Liseye Merhaba töreni öncesi katılımcılar için kokteyl verildi.

Törene TED Trabzon Koleji yöneticileri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Liseye merhaba töreni öğrencilerin tören alanına Türk Bayrağı ve Okul Sancağı eşliğinde girişi ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törenin açılış konuşmasını Okul Müdürü Turgut KİBAR yaptı. Kibar, kendilerine emanet edilen öğrencileri en iyi şekilde yetiştirerek gerekli bilgi ve beceriye sahip, hayata ve bir üst öğrenime hazır öğrenciler olarak mezun etmenin gururunu ve sevincini yaşadıklarını belirtti.

Büyük bir coşkuyla gerçekleşen liseye merhaba töreninde 8.sınıf öğrencileri tek tek sahneye davet edilerek sertifikaları Okul Müdürü Turgut Kibar tarafından kendilerine verildi. Mezuniyet atkıları ise ortaokul öğretmenleri tarafından öğrencilere takdim edildi.

Liseye Merhaba töreninde Ahmet Talha SARI ve Şimal Deniz EYÜBOĞLU, 8. Sınıf öğrencileri adına konuşmalarını Türkçe ve İngilizce olarak gerçekleştirdiler.

Öğrencilerin konuşmaları sonrası fotoğraf çekimi gerçekleştirildi ve ardından öğrenciler balo salonuna geçerek gecenin devamında doyasıya eğlendiler.