2204-A Grubu TÜBİTAK Proje Yarışması Hazırlıkları
23 Kasım 2021
Okulsporları Gençler İl Birinciliği Müsabakaları
25 Kasım 2021

TED Trabzon Koleji Beslenme ve PDR Birimi iş birliği ile yürütülen “Dengeli Besleniyorum” etkinlik serisinin 2. Aşama gerçekleştirilmiştir. Bu aşamada gözleri kapalı şekilde ürünlerin tatlarına bakan öğrencilerin besinleri tanımaları ve beğeni durumları incelenmiştir.
Bildiği kalıpların dışına çıkmak istemeyen, yeni ürünleri keşfetmekten çekinen veya görüntüsü, kıvamı ya da renginden dolayı besinlere karşı önyargısı olan öğrenciler için güzel bir başlangıç yapılmıştır. Ardından öğrencilerden tattıkları bu besinleri oyun hamurları veya boya kalemleri ile yapmaları istenerek pekiştirmeleri sağlanmıştır.