TED Trabzon Koleji Kızılay Haftasını Kutladı

TED Trabzon Koleji KTÜ Mühendislik Fakültesinde
6 Kasım 2018
Türk Eğitim Derneği Ailesi, T.C. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a nezaket ziyaretinde bulundu.
9 Kasım 2018

Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihlerini kapsayan hafta ’’ Kızılay Haftası’’ olarak kutlanır.TED Trabzon Koleji olarak bizler de haftanın içerik ve önemine istinaden bir etkinlik düzenleyerek,öğrencilerimizin dikkatini bu yöne çekmek istedik.4.Sınıf zümre’mizin hazırladığı bu etkinlikte;kendisi aynı zamanda öğrenci velimiz olan Sn.Dr.Meriç KARABACAK,okulumuz konferans salonunda iki bölümden oluşan bir sunum gerçekleştirdi.

Birinci bölümde Sn.Dr.Meriç KARABACAK ,Kızılay ve faaliyetleri hakkında bilgi vererek öğrencilerimizin dikkatini bir kez daha ‘’Yardımlaşma ve Dayanışma’’ kavramlarına çekmiş oldu.Sunumun ikinci bölümündeki ‘’Kızılay’’ konulu ‘’Çizgi Film’’le de çocuklarımız eğlenerek öğrenmenin zevkine vardılar.

Etkinliğimizin sonunda 4.Sınıf öğretmenlerimizden Sn.Necla ŞENER konuğumuza teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.

TED Trabzon Koleji olarak öğrencilerimizde ‘’Farkındalık’’ oluşturmak anlamında etkinllğimize verdiği değerli katkılarından dolayı konuğumuza sonsuz teşekkürler…