TED TRABZON KOLEJİ ve TRABZONSPOR Yavru Fırtına’da #YanYana

5 Ocak 2019
Okul Sporları Yüzme İl Birinciliği
18 Ocak 2019

Spor Toto Süper Lig 2018 – 2019 futbol sezonunun ikinci yarısı ve 2019 – 2020 futbol sezonunu kapsayan anlaşma, Trabzon’un iki büyük değerini #YanYana getirdi. Kulübümüz ile TED Trabzon Koleji arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Anlaşma kapsamında TED Trabzon Koleji, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda bulunan ‘’Yavru Fırtına’’ tribünümüzün isim sponsoru oldu. Bundan böyle bu tribün “TED Trabzon Koleji Yavru Fırtına Tribünü” olarak adlandırılacak.

TED Trabzon Koleji’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Niyazi Akdaş, bu sponsorluk anlaşmasının hem kendileri hem de camiamız tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandığını belirterek, ‘’Bizler TED Koleji olarak okulumuzda geleceğin bilim insanları, sanatçıları ve başarılı bireylerini yetiştirmenin yanında başarılı sporcuların da yetişmesini ümit ediyoruz. Bu anlamda Trabzonumuzun bağrından çıkmış, tarihe efsaneler yazdırmış, sadece takımı ile değil taraftarı ile de çok değerli olan Trabzonspor’a destek olmanın boynumuzun borcu olduğunu düşünüyorum. TED Trabzon Koleji olarak şahsım ve okulum adına takımımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

– Yavru Fırtına

Trabzonspor, Akyazı stadında minik taraftarlara özel bir tribün oluşturdu. ‘Yavru Fırtına Tribünü’nden kombine alacak taraftarlarımızı, maç öncesi seremoniye katılma hakkından forma hediyelerine kadar bir dizi ayrıcalık bekliyor.

Yavru Fırtınalar, ayrıca, bu tribüne özel olarak hazırlanan oyun salonunda yer alan Play Station parkurlarında keyifle zaman geçirecek.

Bordo-Mavili minik taraftarlarımız için hazırlanan 1250 koltuk kapasiteli ‘Yavru Fırtına Tribünü’nde oyun, eğitim ve eğlence alanları yer alıyor. Bu tribünden kombine alacak minik taraftarlarımızı ayrıca özel etkinliklere, maç öncesi seremonisine katılma şansı ve TS Club indirimleri gibi çeşitli ayrıcalıklar da bekliyor.