TED TRABZON KOLEJİNDE KARİYER GÜNÜ

5 Haziran 2023
Okul Sporları Federasyonunu Küçükler Yüzme Grup Müsabakası
9 Haziran 2023

02.06.2023 tarihinde PDR Birimimiz tarafından lise kadememizde 10. ve 11. sınıf öğrencilerimize yönelik “Kariyer Günü” etkinliği düzenlenmiştir. Kıymetli katılımcılarımız mesleklerine dair paylaşımlarda bulundular. Bu paylaşımlar sonrasında meslekleri yakından tanıma fırsatı bulan öğrencilerimiz meslekler hakkında merak ettiklerini öğrenmek için sorular sorup kariyer gelişim süreçlerine dair farkındalık kazandılar.
Etkinliğimize katılan değerli misafirlerimiz Psikolog Ekrem AKGÜL, Prof. Dr. Yücel ÖZMEN, Prof. Dr. Volkan KAHYA, Prof. Dr. Özgül BAYGIN, Prof. Dr. Asu BEŞGEN, Op. Dr. Dilek BAŞAR, Doç. Dr. Ayça EMİNOĞLU, Doç. Dr. Aydın KANT, Yüksek İç Mimar Kübra ÖZLÜ DEĞER, Trabzon Barosu Başkanı Av. Duygu KELEŞ AYDIN, Eczacı Pelin TUNCAY PEHLİVAN, Uygulama ve Veritabanı Uzmanı Recep BUDAK’a teşekkür ederiz.