TED Trabzon Kolejinde Okuma Rüzgarı

Eko Okullar Projesi Semineri
2 Aralık 2021
Lise Genç A Erkek Basketbol takımımız Hayri Gür Spor Salonunda oynanan müsabakada Kanuni Anadolu Lisesi ni 81-42 yenerek turnuvada galibiyetlerine devam ediyor.
7 Aralık 2021

TED Trabzon Kolejinde Okuma Rüzgarı

Kitap okuma bilincine ve okuma kültürüne verdiği değerle bilinen TED Trabzon Koleji, Türkçe Bölümümüz koordinasyonunda öğrencilerimizin okuma yolculuğuna yeni bir nefes katmak amacıyla “TED’liler Okuyor” Yazar Buluşmaları kapsamında “Türkiye’nin en genç yazarı” ünvanıyla tanınan Yazar Rana DEMİRİZ ile bir araya geldi.Yazar DEMİRİZ, öğrencilerimizle okudukları kitapları üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi ve sonrasında TED’li okurları için kitaplarını imzaladı Genç Editörler Kulubüyle bir röportaj gerçekleştirdi.Okul Müdürümüz M.Turgut KİBAR programın sonunda kendisine teşekkürlerini sunarak hediye takdiminde bulundu ve Yazar DEMİRİZ’i “TED Gönüllüsü” olarak ilan ettiklerini duyurdu.