TED TRABZON KOLEJİNİN DÜZENLEDİĞİ TED OKULLARI ARASI “KİTAPLAŞMA” PROJESİ

2021-2022 eğitim öğretim yılında 8. sınıftan mezun olan ve gösterdikleri başarı ile okulumuzda ilk üçe giren öğrencilerimiz
13 Haziran 2022
TED Mersin Koleji’nin TED Okulları arasında düzenlemiş olduğu ‘Ben Bir Ağaç Olsam’ konulu resim yarışması
23 Haziran 2022

TED Trabzon Koleji Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Oya Kadakal’ın düzenlemiş olduğu TED okulları 9. Sınıf öğrencileri arası “Kitaplaşma Projesi” gerçekleştirildi. Yedi farklı TED okulunun projeye katılımıyla öğrenciler birer kitap arkadaşı edindi. Bu etkinliği hayata geçiren TED Trabzon Koleji Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Oya Kadakal’a ve tüm destekleri için TED Zonguldak, TED Sivas, TED Sakarya, TED Samsun, TED Bursa ve TED Kıbrıs okulları değerli Türk dili ve edebiyatı öğretmenlerine teşekkür ederiz. Ayrıca projeye kütüphanedeki kitaplarıyla katılım gösteren tüm gençlerimizi canı gönülden tebrik ederiz. Kitap okumanın önemine vurgu yapan bu etkinliği geleneksel hale getirip önümüzdeki yıllarda da çok daha fazla katılımcıyla tekrarlamayı arzu ediyoruz.